Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Referencer​

Som produktionsvirksomhed i dagens Danmark er det vigtigere end nogensinde, at valgte samarbejdspartner har samme indstilling til kvalitet, fleksibilitet og service som de normer man selv har sat.

Derfor, har plano pack a/s valgt Sehested Transport ApS som partner på vor nationale transporter.

Med Sehested Transport ApS som mangeårig partner har plano pack a/s formået at ekspandere på marked inden for emballage til fødevareindustrien ikke mindst på grund af leveringsterminerne som overholdes ... med andre ord - leveringer "just in time".

​​Med Sehested Transport ApS oplever vi et tæt samarbejde som i vort tilfælde er meget nødvendigt da størsteparten af vores kunder har behov for dag til dag leveringer.​

plano pack a/s

Ringkøbingvej 110a

DK - 7400 Herning​

Vi har igennem de sidste par år udbygget vort samarbejde med Sehested-transport idet vi har kunnet konstatere at de har været med til at skabe mere værdi for os og vore kunder. Nøgleordene for dette er.

  • Fleksibilitet
  • Stor service i forbindelse med projektering,
  • Dygtige og fleksible medarbejdere,
  • Kort respons på ekstraopgaver,
  • Højt informationsniveau.

Ovenstående er årsagen til at vi nu arbejder på færdige leverancer til brugssted og ikke bare sælger ab fabrik, igen i samarbejde med Sehested Transport øger vi værdien for vore kunder.

Med venlig hilsen / Best regards / Mit freundlichen Grüssen.

Claus Holm

Fax

(+45) 97342626

Nylandsvej 9, DK-6940 Lem St.

ch@dana-tank.dk

www.dana-tank.dk

We herewith confirm to be satisfied with the company Sehested who are doing trucking of our trailers domestic as well as in major parts of Western Europe.

We have been working with Sehested for long time, and consider them as liable an innovative, and they do their best to fulfil our requirements including complicated tasks and demands arising, as a part of the ongoing business.

We feel comfortable to recommend haulier Sehested for other companies.

LeifPedersen
(Director)